Nyheter

RSS

Välkommen sommaren 2022 :)

26 Apr 2022

Familjen Rönnegård välkomnar till ännu en sommar med Bädd & Frukost på Tallbacken i Gagnef. Du är givetvis välkommen oavsett hur du kommer till fots, med cykel, motorcykel, bil eller på annat sätt. Den 1 maj slår vi upp portarna och brukar sedan hålla ut in i oktober :)


Sommaren 2016

26 Nov 2016

Ja nu har novembermörkret lagts sig över Gagnef och vi får tid att summera sommaren som varit. Sommaren har varit intensiv och vi har haft många härliga arrangemang både med musikaliska och MC-inriktade inslag. Vi ser nu över våra rum och stugor och gör vissa insatser under vintern så att vi åter kan välkomna nya gäster till sommaren 2017. Men i väntan på det så önskar vi alla gamla och nya gäster en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År :)


Sommaren 2015!

27 Sep 2015

Sommaren 2015 har varit riktigt intensiv och det har varit stort fokus på evenemang med allt från musik till MC-touring. Vi har haft 6 olika resor med motorcykel som antingen haft sin ugångspunkt och start frå Rönnegård Bädd&Frukost eller ett helt arrangemang från torsdag till söndag. Nu summerar vi sommarsäsongen och det är snart dags att stänga för vintern. Det är nu dags för lite vila innan det åter kör igång i början av maj 2016. Välkommen åter då :)


God Jul och Gott Nytt År!

26 Dec 2014

Falmiljen Rönnegård på Tallbacken i Gagnef vill önska alla gamla och nya vänner en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR. På återseende sommaren 2015 :)


Förberedelserna inför säsongen!

10 May 2014

Nu pågår förberedelserna inför säsongen. Vi fräshar upp stugans sovloft och gör en allmänn översyn innan det är dags att ta emot de första gästerna. Vi har också fått till en alldeles egen grillplats i anslutning till Stugan och Loftet som både kan eldas med fin björkved och med grillbriketter, så det är bara att [...]


Tidig start på året!

15 Jan 2014

Till helgen den 17-19 januari 2014 startar vi upp med vårt första arrangemang!!! Jo det är lite för tidigt så detta blir ett specialarrangemang men till helgen kommer 6-10 MC tourers för en trevlig helg i glada vänners lag :) Det är ett garvat vinteråkargäng med många snöiga mil på mätaren och de räds inte [...]


Gott Nytt År 2014!

2 Jan 2014

Rönnegård Bädd & Frukost får önska alla gamla och nya kunder ett riktigt Gott 2014! Alla är ni välkomna till Tallbacken sommaren 2014, bokningen för sommaren är redan i full gång :)


Julen 2013

26 Dec 2013

Nu har vi december 2013 och Rönnegård Bädd&Frukost har gått i ide för att vakna upp igen så fort vårvärmen återvänt till våra breddgrader. Vi har dock ett arrangemang även i vinter och det är "Resan till Krystall" som går av stapeln i februari månad, då vi på motorcykel tar turen från Gagnef, Särna, Röros till Spidsbergseter och Krystall-Rally 2014. Ett årligt arrangemang som hålls i den norska fjällvärlden med deltagare från hela Europa :)


Sommaren 2013

28 Aug 2013

Ja nu börjar sommaren 2013 lida mot sitt slut och vi kan börja att summera. Det har varit många arrangemang och det har gett många besök och övernattningar. I slutet av juni var det säckpipeträff för den svenska säckpipan med ca 25 deltagare. Vecka 28 hade vi 16 stycken motorcyklister här som skulle med ut [...]


Nu är vi på gång!

27 Apr 2013

Sakta men säkert så börjar nu Rönnegård Bädd&Frukost vakna upp ur vinterns dvala och den 9 maj har vi våra första kunder på besök! Det finns lite kvar att göra men solen och vårvärmen hjälper nu till att få fart på arbetet. Bokningarna för sommaren strömmar också in så hade du tänkt dig ett besök så är det nu hög tid att höra av sig. Välkommen!


Bilder på nya servicehuset

4 Jan 2013

Ja då har vi även fått bilderna på plats för nya servicehuset med WC, dusch och bastu. Bilderna kan beskådas på nedanstående länkadress http://www.ronnegard.se/bilder 


Ny sida för MC-touring och english

2 Jan 2013

Nu har vi även fått till en ny sida runt MC-touring där vi kan presentera våra erbjudande. Vi har även lagt upp en sida med information på engelska för våra utländska gäster. Besök vår sida där ni hittar val både till "MC-touring" och English"! www.ronnegard.se eller www.ronnegard.com


Ny domän

30 Dec 2012

Nu har vi även lyckats att få fatt i ronnegard.se som vår egen domän! När vistartade för många år sedan kunde inte privatpersoner köpa se.domäner så då fick det bli en en com.domän, men nu var ronnegard.se ledig så då var det bara att slå till. Passar utmärkt nu när vi även ska presentera en ny layout på hemsidan :)


Ny hemsida!

29 Dec 2012

Då var det dags att uppdatera hemsidan och ge den lite ny design efter ganska många år. Vi hoppas att sidan känns bra och ger den information som önskas annars tar vi gärna emot synpunkter.


 

© 2013 www.ronnegard.se Alla rättigheter förbehållna.