MC-touring

MC-touring när den är som bäst på både asfalt och grus!

Rönnegård Bädd&Frukost välkomnar speciellt motorcyklister på tur. Vi kan också erbjuda olika upplägg med boende och tips på vägar och sevärdheter och då både på asfalt och grus. Vi kan starkt rekommendera ett boende hos oss på Tallbacken med dagsutflykter runt Siljan, Siljansringen, Västerdalarna och Dalabergslagen. Vi arrangerar också ett par gånger om året resor genom mctouring.se (Ronnegard Adventure AB) med start på Tallbacken i Gagnef, det är resor främst i Sverige och Norge men även övriga delar av Norden. 
cimg4520.jpgVi kan också starkt rekommendera turer på Dalarnas fantastiska grusvägnät och då både mer avancerat och som grustouring. Det finns nästan hur många mil som helst att välja på och vägarna tar dig både långt ut i naturen, högt upp på blånande berg och till avlägsna fäbodar. För den som så vill kan vi ordna guidade turer med upplägg både på asfalt och grus där vi väver in lämpliga vägar och resmål i Dalarna. Vi kan även ordna med mat både på gården och på turen och då både som dukad middag och enklare tillagad över öppen eld till skogs. Kontakta oss (Hans) för mer information och priser antingen för en grupp eller som enskild motorcyklist med eller utan sällskap. Här nedan ger vi lite smakprov med bilder från sådana turer med lite olika upplägg.

Efter dagsturen kan vi erbjuda relax i trädgården med dusch och bastu men också bad 300 meter från gården. Vi kan också på gården ge möjlighet till enklare verkstad och däckomläggning om olyckan skulle vara framme. Det går även att låna grill eller fixa glöd från en öppen eldstad.

Hitta oss också på!

mctouring.se, för dig som gillar MC-touring på både asfalt och grus!

Läs mer om alla våra olika turer på hemsidan för mctouring.se, under rubriken resor!

Förslag på rutter, lämpliga rutter med utgångspunkt från Gagnef!

  1. Siljan runt
  2. Runn runt med världsarvet Falu koppargruva
  3. Siljansringen med Orsa björnpark

Det finns självklart många fler förslag på turer som kan lämnas vid ankomst, då också många grusturer upp i bergen och in i djupa skogarna. Vi kan även tillhandahålla rutter för TomToms och Garmins GPS:er

Fotoalbum MC-touring

cimg4276.jpg  cimg4281.jpg  cimg4296.jpg  cimg4502.jpg  cimg4521.jpg  cimg4247.jpg  cimg4249.jpg  cimg4264.jpg  cimg3284.jpg  p1010011.jpg

 

© 2013 www.ronnegard.se Alla rättigheter förbehållna.