Biketouring - Cykeltouring när den är som bäst!

Vi ger möjligheten att uppleva Dalarna och Siljansbygden från sadeln på din egen cykel eller eventuellt på en hyrd cykel på plats.

Vad kan vi erbjuda
Kombinera ett härligt boende på vår dalagård i Gagnef, Rönnegård Bädd&Frukost / Stuga, med härliga utflykter längs med Dalälven och genom faluröda byar. Många mil med härliga grusvägar tar dig också långt upp i bergen med fäbodar, slogbodar och glittrande tjärnar där du kan få uppleva naturens skönhet ända in i själen. Eller varför inte starta din tur med en övernattning i Gagnef där du efter en skön frukost i trädgården packar din cykel och ger dig av på en härlig cykkeltur runt Siljan. Vi kan tillhanda hålla ruttbeskrivningar för en mängd olika alternativ och då antingen med hjälp av karta, även speciella cykelledskartor och/eller GPS. Vi kan tipsa om bra boenden med allt från hotellstandard, vandrarhem, stuga eller camping både på campingplats och i det fria. Vi kan också erbjuda härliga fäbodturer där du ges möjlighet att övernatta i en fäbodstuga, eldpallkoja eller vindskydd.

Vi kan även erbjuda paket med övernattningar både i Gagnef och på andra ställen efter ett lämpligt turupplägg samt viss utrustning. Låter det intressant kontakta oss så lämnar vi förslag på lämplig tur och ett paketpris.

 

© 2013 www.ronnegard.se Alla rättigheter förbehållna.